Socialspace-appen er unges guide til hjælp og rådgivning

HENT APPEN

Har du behov for hjælp eller en at tale med, men er usikker på, hvor du skal gå hen? Hent SocialSpace-appen nu og find trygt og enkelt frem til den anonyme hjælp og rådgivning, der passer bedst til dig og dine individuelle behov.

Uanset om du står over for kærestesorger, føler dig ensom eller bare ønsker at dele dine tanker med en neutral person, så kan appen pege dig i den rigtige retning.

At tage skridtet mod at søge hjælp kan være svært, men med SocialSpace-appen bliver det lettere. Lad appen guide dig gennem mulighederne, så du finder den støtte, der bedst kan hjælpe dig med det, du oplever.

din sikre og anonyme vej til hjælp

Du kan være tryg, når du bruger vores app. Du er nemlig helt anonym. Du tildeles en anonym bruger, så rådgiverne ikke ved, hvem du er, medmindre du selv fortæller det. Derfor kan du trygt søge efter, hvad du har brug for hjælp til. Intet er for pinligt eller for dumt at få hjælp til.

HENT APP
mobile app screens

Det er okay at spørge om hjælp, og det er okay at få hjælp

Uanset hvad du har på hjerte, og uanset hvad du kæmper med, så er der altid en, der kan hjælpe dig.

TAG SKRIDTET og få hjælp

Du skal vide, du ikke er alene. Vi er her for at guide dig mod den hjælp, du behøver, når du behøver den mest. Download SocialSpace-appen helt gratis og tag det første skridt mod at få det bedre. SocialSpace-appen guider dig nemt og sikkert frem til netop den rådgivning, som bedst kan hjælpe dig med det, du har behov for.

HENT APPEN

Sådan VIRKER appen

Ved hjælp af et simpelt filtreringssystem giver appen dig et overskueligt overblik over tilgængelige rådgivningsmuligheder. Filtreringen bidrager med at indsnævre søgningen, så du bliver guidet frem til den rette hjælp og rådgivning, der passer til din situation. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste et par oplysninger om dig selv, når appen åbnes første gang. Herefter guides du frem til lige netop den rådgivning, der er relevant for dig.