socialspace kæmper for at styrke unges mentale sundhed og gøre hjælpen lettilgængelig over hele landet

unge oplever i stigende grad mistrivsel  og forringet livskvalitet

For mange unge mistrives. Hvert år viser undersøgelser, at unges mentale sundhed daler og daler. På bare 10 år er der sket en fordobling i antallet af unge med dårligt mentalt helbred. 

Organisationen SocialSpace blev stiftet i efteråret 2021 med ambitionen om at styrke unges mentale sundhed. Vi er en non-profit organisation, der arbejder for at synliggøre landets mange rådgivningstilbud for unge. 

Alle unge har ret til hjælp og rådgivning

Vi mener, at alle unge i Danmark skal have nem tilgang til hjælp og rådgivning - uanset bopæl, alder, køn, etnicitet og socioøkonomisk baggrund.

Mange unge får dog ikke den hjælp, de har behov for. Det kan nemlig være svært for unge at navigere rundt i junglen af tilbud. Den store efterspørgsel gør også, at flere rådgivningstilbud ikke længere kan svare på alle henvendelserne. På samme tid har andre rådgivningstilbud kapacitet til at hjælpe endnu flere.

Hos SocialSpace skaber vi bedre overblik over og tilgang til rådgivningstilbuddene, så det bliver nemmere for unge at få hjælp, når de har det svært.

hvad gør vi?

APPEN SAMLER og skaber let tilgang til hjælpen

Digitale værktøjer kan være en del af løsningen. Derfor har vi udviklet en app, der giver overblik over hjælpen. Her kan unge let og simpelt finde frem til det rådgivningstilbud, der matcher netop deres behov. 

Vi lytter til og inddrager unge

Unge skal høres. Hos SocialSpace arbejder vi på at synliggøre og anerkende unges synspunkter og holdninger på forskellige måder. Vi giver også de unge værktøjer til at skabe handlerum i deres eget liv.

Nyt community af unge til unge GUIDER OS

Vi har skabt et community af unge til unge og er på udkig efter unge, der vil være med i vores udviklingsproces og guide os i, hvad der fylder hos unge. Har du lyst til at være med? 

INTERESSEREt I AT HØRE MERE?

KONTAKT OS
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.