bliv erhvervspartner og sKAB STØRRE TROVÆRDIGHED

Ønsker I at styrke jeres brand og troværdighed gennem et autentisk og tillidsfuldt samarbejde? Hos SocialSpace arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet. Det gør vi, fordi vi mener, at vi sammen bedre kan gøre en forskel for unge og knække kurven for mistrivsel. Når en hel generation lider under mistrivsel, har det nemlig konsekvenser for os alle og samfundet som helhed. Vi ønsker at ændre denne udvikling, og vi vil gerne invitere jer med på rejsen.

Start samtalen og gør en forskel

Med os som erhvervspartner får I en enestående chance for at styrke jeres brand og troværdighed, kommunikere direkte med unge og ikke mindst gøre en forskel for de mange unge, der har det svært.

SAMMEN FINDER VI DEN BEDSTE LØSNING

Et samarbejde med SocialSpace kan tage sig ud på forskellige måder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan tilpasses jeres behov og interesser. Det vigtigste for os er, at vi møder hinanden i øjenhøjde og sammen finder den løsning, der gavner begge parter mest.

Man and boy embracing each other

ER I INTERESSEREde I AT HØRE MERE?

Sammen kan vi gøre den nødvendige forskel, der skal til for at skabe en bedre fremtid for unge.

Vi samarbejder med

Kommuner på DITI-APPEN

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.