Støt os I KAMPEN FOR BØRN OG UNGES MENTALE SUNDHED

Donér et vilkårligt beløb og støt os i kampen for at styrke børn og unges mentale sundhed og trivsel. Når du støtter SocialSpace med et engangsbeløb, er du med til at sikre vores fremadrettede arbejde for børn og unge.

Vi mener, at alle børn og unge har ret til hjælp og rådgivning. Derfor har vi udviklet DiTi-appen, der samler og skaber overblik over landets mange rådgivningtilbud for børn og unge.

Vi håber, du har lyst til at give et bidrag. Din hjælp gør en kæmpe forskel.

donÉR et vilkårligt beløb

Vi sætter pris på alle donationer - store som små. Du bestemmer selv, hvor meget vores sag er værd for dig, og hvad der passer til dit budget. Vi arbejder også benhårdt på, at du på sigt kan støtte os med en fast månedlig donation eller med et årligt medlemskab.

Du kan støtte vores arbejde og donere et vilkårligt beløb til os med MobilePay på:

80 40 26

Hvad går pengene til?

Når du støtter SocialSpace med et engangsbeløb, er du med til at sikre vores arbejde med at fremme mental sundhed og trivsel hos børn og unge. Helt konkret bidrager pengene fx til vores arbejde med at videreudvikle og udbrede kendskabet til DiTi-appen.

DITI-appen samler hjÆlpen

DiTi-appen samler og skaber overblik over landets mange rådgivningstilbud, så børn og unge let og hurtigt kan få hjælp, når de har det svært. 

Læs mere
mobile app screens
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.